Filtrerat restaurang- och hotelvatten – Hur går det till?

Nordaq FRESH produceras på plats i restaurangen eller hotellet. Det lokala kranvattnet passerar genom vårt patenterade filtersystem som tar bort orenheter och oönskade smaker i vattnet. Nordaq FRESH filtrerade vatten behåller de naturliga salterna i vattnet och ger ett vatten med en neutral och mjuk smak som förhöjer upplevelsen av mat och vin.

Vattnet kyls i systemet som kan ge både stilla och kolsyrat vatten. Det serveras i någon av Nordaq FRESH designade glas eller kristallflaskor. Eftersom inga plast- eller engångsflaskor behövs bidrar Nordaq FRESH till en miljövänlig hantering och hjälper sina kunder att ta ett viktigt steg mot en hållbar verksamhet.

Flaskorna diskas i Nordaq FRESH speciella diskbackar och kan användas gång på gång.

Det finns också möjlighet att fylla flaskor i förväg och försluta dem för större evenemang. 

Anpassat till olika platser i restaurang och hotell

Nordaq FRESH vattensystem består av ett filter, en kylare och en vattentapp, de finns i olika storlekar och modeller som gör att systemet kan anpassas efter olika behov så som bar, kök, konferensanläggningar, lunch och frukostmatsalar.  Vi har även system där slutkonsumenten själv fyller på sin flaska som passar bra i gym, hotell-lobbyer och poolområden. 

Välkommen att kontakta oss så kan vi visa hur och var Nordaq FRESH skulle fungera i er verksamhet.